به گزارش خبرنگار مهر ، این کارگاه ها با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ،تشویق دانشجویان به مطالعه غیردرسی ، به روز کردن اطلاعات علمی و فرهنگی دانشجویان و تشکیل هسته های مطالعاتی از سوی کانون کتاب و کتابخوانی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم برگزارمی شود.
کارگاه های یاد شده بیشتر درحوزه ادبیات و علوم انسانی ، شعر و ادبیات ایران و جهان ،قرآن،نهج البلاغه،عرفان،فلسفه،روانشناسی و ادبیات داستانی بوده است و تاکنون بیش از دو هزار نفر از دانشجویان از آموزش ها و نقدهای این کارگاه های تخصصی بهره مند شده اند.
در کارگاه های برگزار شده در دوره های پیشین بیش از250 کتاب به صورت کتابشناسی توصیفی و 900 کتاب به صورت کتابشناسی موضوعی در5 حوزه شعر و ادبیات ،نهج البلاغه،قرآن و ادبیات داستانی توسط دانشجویان عضو کانون تدوین و به دیگر دانشجویان ارائه شده است.
همچنین بانک اطلاعات کتابهای مطالعه شده توسط این دانشجویان درحال تدوین و گردآوری نهایی است.یکی از زیربنایی ترین فعالیت های این کانون،تشکیل هسته های مطالعاتی با حضور100 نفر از دانشجویان فعال است که در زمینه های شعر و ادبیات ایران و جهان ،قرآن،نهج البلاغه،عرفان،فلسفه،روانشناسی و ادبیات داستانی به صورت تخصصی مشغول مطالعه بوده و حاصل این مطالعات در کارگاهها به دانشجویان علاقمند ارائه می شود.
در دو سال گذشته بیش از74 کارگاه تخصصی نقد و بررسی کتاب ازسوی جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم در دانشگاه تربیت معلم تشکیل شده است .
کارگاه ها و نشست های تخصصی نقد وبررسی کتاب ازسوی کانون کتاب و کتابخوانی اداره فعالیتهای ادبی و هنری و دینی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم در دانشگاه تربیت معلم برگزار می شود.
نظر شما